TRES cultura:

un llarg camí de projectes, coneixements i reptes

Ja duim més de 20 anys treballant al territori!. Al llarg de la nostra trajectòria hem pogut treballar molt d'aprop amb les administracions públiques i entitats privades que ens han confiat els seus projectes.

El nostre treball és el mateix dels artesans que fan projectes a mida, de proximitat i amb molta cura per l'entorn. La idea des del primer dia va ser empoderar a la ciutadania a través de la cultura. Ara ja han passat més de 20 anys i ens adonam que encara tenim les mateixes ganes del primer dia i per això volem oferir les nostres propostes per tal de poder aconseguir junts aquest objectiu: la transformació del territori a través de la cultura.

El que no s'enten no es pot estimar i per això presentam per una banda el catàleg d'activitats per a municipis i per l'altre les passejades gastronòmiques que vos convidam a descobrir.

A més, podreu consultar en aquesta web la programació del Casal de Cultura Can Gelabert de l'Ajuntament de Binissalem, que nosaltres gestionam.

A més de totes aquestes activitats, periòdicament anam gestionant altres projectes puntuals relacionats amb la cultura com jornades, forums, exposicions,esdeveniments, gestió d'equipaments culturals, informes tècnics, consultoria a artistes i creadors,  plans de foment de temes culturals, etc.  

En tot aquest temps,  Tina Codina i MariPau Ruiz  han estat al darrere dels més de 500 projectes culturals que hem duit a terme des de Tres Cultura.

Vos deixam el dossier de projectes que hem realitzat durant tots aquests anys

Show More

Ens trobau a:

c. Corderia, 15, 3r.

07002 Palma

Contacte:

TEL: 971 718786  

E-MAIL: trescultura@gmail.com

Segueix-nos: