1/10

tres cultura:

projectes,recerca i

accions culturals.

Aquesta web pretèn ser un tast dels projectes que tenim en funcionament o en els que estam treballant. És per això que va canviant, segons els projectes que gestionam en cada moment. Trobareu les programacions del nostre projecte Passejades Gastronòmiques, les recerques que feim des del nostre projecte intern Tres Cultura Lab, la programació dels casals de cultura que gestionam: Can Gelabert (Binissalem) i Son Tugores (Alaró)  i  anam afegint apartats segons tenguem projectes en funcionament.

També trobareu una oferta d'activitats pels municipis,  un recull d'activitats que tenim preparades que poden servir com a recursos per a les programacions culturals. Aquestes propostes es caracteritzen per la qualitat, el foment de la participació i el valor de la cultura com a element transformador d'un territori. 

Esperam que trobeu alguna activitat que vos agradi, que vos faci ganes assistir o que vos inspiri. Si no la trobau i ens voleu fer alguna proposta ens la podeu fer arribar a trescultura@gmail.com Ens agraden els reptes!

CULTURA A MIDA:
CATÀLEG D'ACTIVITATS.

Oferim un catàleg d'activitats culturals per tal de poder programar als municipis. Les activitats que trobareu són concerts, exposicions, cinema, formació i altres activitats relacionades amb el foment de la participació. 

Vos convidam a explorar aquest catàleg i si no trobau l'activitat que cercau, sempre vos la podem fer a mida. Només heu de contactar amb nosaltres i vos farem una visita per dissenyar el projecte segons les necessitats del municipi.

Algunes d'aquestes activitats estan al catàleg de Cultura en Xarxa del Consell de Mallorca.

Si voleu sol·licitar-les a través d'aquest programa enviau un correu a:

culturaenxarxa@conselldemallorca.net

o bé a través del telèfon  971219671.

Si voleu alguna de les activitats que vos oferim en aquesta pàgina  o voleu un projecte a mida ens podeu enviar un correu a:

trescultura@gmail.com o bé telefonar a:

971 718786 o al 619 816546.

PASSEJADES GASTRONÒMIQUES

“Passejades gastronòmiques: rutes comentades per tastar els sabors de la ciutat”, és un projecte que inclou una sèrie de rutes per Palma on la cuina, els sabors i el patrimoni tant material o immaterial es posen al centre per tal de poder veure i tastar aquells aspectes menys coneguts del nostre entorn.

 

El coneixement del patrimoni es farà a partir de passejades pel territori comentades que ens faran descobrir convents, comerços actuals, restaurants i espais que ens transportaran a les nostres tradicions culinàries, contextualitzant la ruta amb els aspectes històrics i complementat-se amb tasts i tallers gastronòmics que faran entendre els gustos i elaboracions de cada moment històric.

Les passejades gastronòmiques conten amb la col·laboració de Maite Aparicio, que acomànyarà les rutes amb les seves explicacions i amb Tomeu Arbona del Fornet de la Soca i Pau Llull del Forn Fondo que impartiran els tallers.

QUÈ ESTAM PREPARANT

En aquest apartat trobareu els projectes en els que estam treballant i que vos donaran una idea del que farem properament.

TRES CULTURA LAB

Una de les coses que pensam que és imprescindible a la nostra feina és la recerca. Des del 2017 hem iniciat un projecte intern, el Tres Cultura Lab, que preten fer recerca de les connexions entre la cultura i l'educació. 

Aquí experimentamb amb altres grups de treball sobre diversos temes que ens ajuden a apropar aquests dos camps, a partir d'una recerca activa.

A partir de pràctiques com poden ser recerques en comú, tallers, edcamps, jornades o residències anam treballant aquests temes. 

Ens trobau a:

c. Corderia, 15, 3r.

07002 Palma

Contacte:

TEL: 971 718786  

E-MAIL: trescultura@gmail.com

Segueix-nos: