EN QUÈ TREBALLAM?

Actualment, Tres Cultura participa en l'organització de diversos projectes, molts diferents entre ells, però que ens aporten cada dia més.

Aquests són els projectes actuals amb els que estam treballant en aquests moments

Seguimos conectadas.jpg
Captura de pantalla 2020-03-16 a les 1.1

Projectes ja realitzats

DIA EUROPEU DE LES LLENGÜES

Des de fa uns anys el Centre Balears Europa ens encarrega la programació musical del Dia Europeu de les Llengües.

Aquest any, hem optat per tres cantautors que faran un concert als jardins de la Fundació Sa Nostra.

 

Data:  25 de setembre de 2019. 20h

CONVERSES LITERÀRIES A FORMENTOR

Les Converses Literàries a Formentor són un projecte que coordinam des del primer any que es varen reeditar (enguany ja en fa 12). Es tracta de la cita literària anual en la que es troben escriptors nacionals i internacionals i on es fa la entrega del Premio Formentor de las Letras.

 

Teniu informació detallada a:

www.conversesformentor.com

 

Data:  20, 21 i 22 de setembre

I FESTIVAL ENRIC GRANADOS

Hem tengut el plaer de posar en marxa el IFestival Enric Granados.

Les conveses amb la filla d'Enric Granados, resident a Binissalem, han donat peu a que enguany haguem organitzat, a través del Casal de Cultura Can Gelabart aquest primer festival. Hem col·laborat amb altres institucions amb el següent programa: dijous 4 de juliol de 2019 a les 20 hores a la Casa Museu Villalonga conferència “Enric Granados a Mallorca”, divendres 5 de juliol de 2019 a les 20 hores al Teatre Municipal projecció de l’audiovisual “El amor y la muerte. Historia de Enrique Granados” i dissabte 6 de juliol de 2019 a les 20 hores a Can Gelabert concert amb obres de Granados i altres compositors a càrrec d’Andreu Riera (piano), Jorge Giménez (Violoncel) i Laura Macias (coreografia).

Data: Del 4 al 6 de Juliol de 2019 

SETMANA MUNDIAL DEL COMERÇ JUST

El Dia Mundial del Comerç Just reivindica un consum responsable per reduir les desigualtats i la pobresa. La gastronomia centrarà les activitats programades a Palma, Manacor, Inca i Llucmajor amb tallers, showcookings i activitats amb la finalitat de concienciar a la societat d'un consum responsable.

Data: Del 6 al 11 de Maig 

FESTIVAL DE POESIA DE LA MEDITERRÀNIA 

Després de dues dècades d'existènica, El Festival de Poesia de la Mediterrània és ja una cita inaudible al calendari literari illenc. Des de els seus inicis, el Teatre Principal acull l'acte central del Festival, "la Festa de la Poesia", a més d'altres activitats com concerts i recitals en diverses localitzacions. Un any més, s'obrin les sales per rebre als poetes de tot el Mediterrani i de la resta del món.

 

Data:  Del 7 al 12 de Maig 

FIRA DEL LLIBRE de PALMA

Arriba la XXXVII edició de la Fira del Llibre a Palma de Mallorca. Organitzada per Gremi Llibreters, enguany tindrà lloc al centre de la ciutat, al Passeig des Born. 
Es podran trobar conferències, contacontes, presentacions de llibres, activitats i tallers per les families i molt més per part de diversos escriptors de tot el pais. 

Data:  Del 31 de Maig al 9 de Juny

FESTIVAL DE POESIA LLUNA DE JUNY

Una gran cita que combina música i poesia d'una manera incomparable al Baluard de Sant Pere de Dalt Vila, Eivissa. Com el seu nom indica, amb la sortida de la lluna plena pel mes de Juny, es reuneixen diversos poetes de tot el món, per oferir un retrat dels diferents moments poètics que ha viscut l'illa durant més de dues dècades. Aquesta edició, sirà la darrera vegada que es dugui a terme amb aquest mecanisme que l'ha acompanyat durant tants d'anys, ja que cerquen experimentar i innovar com en altres recitals de poesia. 

Data: Del 14 al 16 de Juny

Ens trobau a:

c. Corderia, 15, 3r.

07002 Palma

Contacte:

TEL: 971 718786  

E-MAIL: trescultura@gmail.com

Segueix-nos: