top of page

No sempre trobam a les programacions allò que ens agradaria. Per això hem preparat un petit catàleg d'activitats disponibles durant aquesta temporada.

Si teniu interès en alguna d'elles, podeu contactar amb nosaltres als telèfons 971 718786 o 619 816546 i vos informarem amb detall o concertarem una visita per planificar l'activitat. 

 

Podem dissenyar activitats culturals a la vostra mida i adaptar-les a les vostres programacions.  Contactau amb nosaltres.

cultura a mida:

catàleg d'activitats

CONCERT COMENTAT: Música de Jazz. Les conferències de Baltasar Samper.

Amb aquest projecte volem fer una aproximació a la vessant jazzística de Baltasar Samper a partir d’una selecció de textos narrats de la seva autoria (conferències, articles, audicions comentades i traduccions del francès d’Hugues Panassié) i de músiques que il·lustren les seves explicacions.

 

Volem donar una volta als clubs de lectura de les biblioteques municipals oferint un CLUB DE LECTURA SONOR, en aquest cas a partir d'un concert comentat.

L’activitat alterna estàndards de jazz interpretats en directe i arranjats expressament i és interpretada per un duo (veu i guitarra swing) que recrea el jazz de la dècada dels anys 20 i 30 a la vegada que es reciten els textos de Samper en primera persona a més d’explicacions que els contextualitzen.

MEDIACIÓ: Entendre l'art actual

Les programacions culturals actuals ens mostren les propostes d’artistes i creatius que estan treballant en l’actualitat. Com a espectadors ens poden sorprendre algunes propostes, ja que no tenim les eines adequades per poder entendre què ens volen transmetre els creadors actuals.

El cicle vol reflexionar sobre la creació actual, fent un repàs a les manifestacions artístiques des dels anys 50 fins a l’actualitat.  L'activitat és molt dinàmica, interrogant i debatent alguns conceptes fonamentals per entendre el fet creatiu. Es basarà en la visió d’obres en format digital i la lectura de textos per tal de fomentar el debat.

MEDIACIÓ: Nous temps, noves maneres de treballar: idees i eines per realitzar projectes culturals i creatius.

En aquests moments la participació veïnal i en conseqüència el teixit cultural associatiu dels municipis està creixent d’una manera imparable, formant part de les programacions culturals de cada territori. Ens veiem immersos en un moment molt intens, de recerca permanent, en el que, a partir del canvi de paradigma social i cultural s’estan consolidant models exportats de la comunicació 2.0, molt més col·laboratius i sostenibles. És moment de canvi i d’analitzar el que està passant.

Amb aquest curs proposam fer una recerca sobre aquest nou model que s’està creant, analitzant exemples de nous formats i detectant quins són els conceptes clau que fan possible aquesta nova manera de treballar.

ESCENA: Records particulars. Vivian Caoba.

A Records particulars la reconeguda artista de performance Vivian Caoba estableix un diàleg teatral amb una casa durant el recorregut per mostrar-la als visitants, alhora que repassa els gustos literaris i els records que la lliguen a una tia a qui li agradaven molt els llibres, els quals eren el seu refugi quan la va habitar ja fa uns anys.

 

L'activitat requereix d'una casa del municipi amb història, que es convertirà per unes hores en l'escenari d'aquesta peça.

CINEMA I MÚSICA: Flor de Espino amb piano en directe

“Flor de espino” és una producció feta l’any 1925 a Mallorca quan el cinema tot just havia complert 30 anys.

Té un vessant antropològica, ja que és una mirada a aquella societat vista per l'aristocràcia. Mostra el seu ambient, la seva ideologia i el paisatge d'una Mallorca molt diferent a l'actual, destruïda per la corrupció i l'especulació. Serveix a més per recuperar la nostra història, el patrimoni cultural i cinematogràfic.

La projecció s'acompanya de música de piano en directe, la qual cosa fa que ens traslladem a principis de segle XX i viure una experiència cultural del passat.

Please reload

bottom of page