top of page

ALMACÉN DE SALAZONES

 

                                                                                                                                                              Un espai per a la creació

 

 

La història d'Almacén de Salazones va començar al nostre local del carrer Corderia, 15 de Palma, on actualment tenim les nostres oficines però que antigament havia estat una botiga de salaons i queviures, de la que encara guardam el cartell de la façana.

 

Dos cops a l'any (estiu i nadal) desmuntavem la nostra oficina i la convertiem un altre cop en botiga, en record del seu passat, ara de productes d'artistes i dissenyadors locals.

 

El desembre de 2015, a causa d'unes obres a l'edifici, no vàrem poder fer aquest projecte al local de Corderia, 15, però vàrem trobar una seu permanent per aquest projecte al carrer Pelleteria, 5 (on hi havia l'antic local de Trampa Teatre).

 

A partir de 2015 han anat passat diferents dissenyadors, creatius i artistes pels tallers, exposicions i activitats que periòdicament es van organitzant a l'espai d'Almacén de Salazones. Ara mateix, el local és el taller dels dissenyador Bita Bennasar (Forniture Mallorca), col·laborador de Tres Cultura en el muntatge d'exposicions i arquitectures efímeres.

 

WhatsApp Image 2018-08-02 at 14.43.34.jp
WhatsApp Image 2018-08-02 at 14.46.07.jp
bottom of page