PALMA CULTURA OBERTA

Captura de pantalla 2020-03-16 a les 1.1

En aquests moments de pandèmies i confinaments,  tot el sector cultural està patint el tancament dels espais, l'ajornament i cancel·lacions d'activitats, amb el conseqüent impacte econòmic.


No sabem què passara, però a TRES CULTURA  no ens hem volgut quedar de mans plegades. Molt conscients de que la cultura és una eina de construcció massiva, s'ens ha ocorregut oferir a la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palma la creació d'un espai digital on diferents creadors, creadores, professionals de la cultura i persones de la pròpia regiduria ens recomenassin continguts digitals oberts per poder passar aquests quinze dies (o els que calguin) a casa. Concerts, e-books, documentals, entrevistes, blogs... tot un seguit de materials que ens ajudaran passar la quarentena.

Hem tancat els casals de cultura Can Gelabert i Son Tugores, s'han anul·lat visites al Teatre Principal i al Museu Es Baluard, hem cancel·lat les Passejades Gastronòmiques, s'han ajornat concerts... Però nosaltres no ens quedarem aturades. Seguirem actives des de casa amb el projecte PALMA CULTURA OBERTA.

Ens trobau a:

c. Corderia, 15, 3r.

07002 Palma

Contacte:

TEL: 971 718786  

E-MAIL: trescultura@gmail.com

Segueix-nos: