top of page

PALMA CULTURA OBERTA

Captura de pantalla 2020-03-16 a les 1.1

En aquests moments de pandèmies i confinaments,  tot el sector cultural està patint el tancament dels espais, l'ajornament i cancel·lacions d'activitats, amb el conseqüent impacte econòmic.


No sabem què passara, però a TRES CULTURA  no ens varem voler quedar de mans plegades. Molt conscients de que la cultura és una eina de construcció massiva, s'ens va ocorrer oferir a la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palma la creació d'un espai digital on diferents creadors, creadores, professionals de la cultura i persones de la pròpia regiduria ens recomenassin continguts digitals oberts per poder passar aquests quinze dies (o els que calguin) a casa. Concerts, e-books, documentals, entrevistes, blogs... tot un seguit de materials que ens ajudaran passar la quarentena. A més, varem publicar un llibre digital "Futurs possibles" i vàrem coordinar un cicle d'entrevistes entre periodistes culturals i diferents professionals.

En aquests moments el projecte ha quedat latent, però a la vegada actiu amb propostes que es gestionen directament des del Casal Solleric.

Ha estat un projecte interessant ens moments complicats, que ens ha mantingut en contacte amb el sector. 

Encara que ja s'hagi acabat la nostra feina, volem mostrar-vos les propostes de totes les persones convidades que, ben segur, trobarau alguna que sigui del vostre interès.

bottom of page