top of page
Seguimos conectadas.jpg

En aquests moments estranys que estam vivint, confinades a les cases i amb contactes personals molt limitats, ens trobam que paradoxalment hem d'estar més connectades que mai. És el moment d'explorar les possibilitats de determinades plataformes i xarxes socials per mantenir-nos en contacte entre professionals i intercanviar idees, per estar a prop de les persones que segueixen les programacions culturals i, en definitiva, de poder experimentar nous formats per la cultura.

Us convidam a seguir la trobada digital amb Carmen Buelohá, consultora i formadora en social media i Tina Codina, que realitza projectes, recerques i accions culturals a Tres Cultura.

La conversa entre les dues intentarà esbrinar alguns detalls de les eines que més utilitzam aquests dies com Zoom i les possibilitats de xarxes socials com YouTube, Facebook o Instagram per als projectes culturals.

 

Et convidam a participar d'aquesta sessió oberta i gratuïta (prèvia inscripció). La trobada la farem a la plataforma Zoom i s'estructurarà en una xerrada d'uns 40 minuts entre na Carmen i na Tina i deixarem un espai per compartir coneixements o dubtes i fer preguntes. Recomenam que reservis 1 hora del teu temps.

bottom of page